Ny Gavl. Risskov - Har du overvejet en komposit-løsning?

Ny gavl? – Vi udfører gerne dette for dig

Gavlen er ofte udsat for vejr og vind. Det er typisk den, der trænger til at blive skiftet ud, når utætheder begynder at melde sig.

En gavl skal holdes ved lige
Der er mange huse, som blev bygget op gennem 1960′, 70′ og 80’ene, der i dag skal have en ny gavl monteret. Det er klart, at selvom man har passet godt på gavlen med maling, når det har været nødvendigt og ellers i øvrigt har skiftet evt. ødelagte brædder i den, at den ikke holder evigt.

Her har vi skiftet en gavl i træ

Gavl
Ny gavl

Ny muligheder til gavlen med komposit materiale
Der er i dag en lang række af materialer, som du kan vælge at bygge din gavl af, så du ikke skal holde den ved lige.

Rigtig mange kender produkterne fra havemøbler og fra døre og vinduer. De seneste år er produktsortimentet i non-wood udvidet betragteligt til også at omfatte reelle terrasseplanker, stolper, bjælker og brædder. Samtidig, er der kommet nye produkter til, som er lavet af forskellige materialer med forskellige egenskaber og udtryk. Nogle non-wood produkter er lavet på basis af beton, andet består af genbrugsplast, komposit og en blanding af plast og træfibre.

Genbrugsplast giver dig ingen vedligeholdelse
Miljøvenlig genbrugsplast er gennemfarvet – i otte forskellige farver – og massivt, så skrammer og ridser ikke er synlige. 
Materialet tørres af med en fugtig klud eller højtryksrenses. Genbrugsplast er fuldstændig vedligeholdelsesfrit, det er vejrbestandigt og syrefast og har en utrolig lang levetid. Det splintrer ikke og kan nemt bearbejdes.

Det giver dig en mulighed for at vælge dette materiale og der er en række af rigtig gode erfaringer med materialet. Der er ikke længere så langt mellem dem, der vælger at få det træ, der sidder udsat på deres bolig, skiftet ud med komposti eller “non wood”, som det også kaldes.

Vi kommer gerne til dig
Vi leverer og monterer i Risskov og omegn.

Kontakt os for tømrerarbejde

Se mere af vores tømrearbejde her