Havehus - Praktisk havehus til redskaber - Henriksen-total.dk

Havehus - Solidt havehus

Der er ofte brug for et sted til græsslåmaskinen, trillebøren og om vinteren havemøblerne. En løsning er at få et solidt havehus, der kan holde i mange år, som er bygget af solide materialer og med fast bund af fx. fliser.

Havehuset skal holde
Der findes i dag en række løsninger på markedet, hvor der er sparet på kvaliteten af træet. Det er synd, da arbejdet med at få det sat op, er den samme. Vælger du en løsning fra os, vil du få et havehus, der står i mange år ud i fremtiden.

For selvom det er et havehus, så kan det godt betale sig at være omhyggelig med både fundament og ikke mindst træskelettet. Det er ofte her, at det kniber for de billigere løsninger. Det hus som du ser herunder, hygger gevaldigt i haven, og det er tydeligt for alle, der kommer på besøg, at det ikke er et "samle-selv-hus", men en gedin løsning, der bygger på tømmerhåndværk og kvalitet.

Havehus - Fundamentarbejde
Havehus - Fundamentarbejde
havehus
Det færdige havehus.
Havehus - Opbygning af træskelet
Havehus - Opbygning af træskelet
Havehus - Klar til beklædning
Havehus - Klar til beklædning

Havehuset blev efterfølgende malet i flotte svenske farver. Det står i haven hos en kunde i Risskov og bliver i dag flittigt brugt til opbevaring.

Lad os høre om dine ideer
Vi vil meget gerne høre, hvad du har af ideer til dit hus. Det er ofte sådan, at det skal passe ind i en have og det kan have mange formål og ikke mindst krav om dimensioner. Det kunne bl.a. være som anvendelse til cykler, plæneklipperen og for nogle er det ønsk, at få et lille havehus, hvor det er muligt at overnatte.

Du er meget velkommen til at henvende dig til os med netop dit projekt, så giver vi gerne et bud på en løsning, der kan holde mange år ud i fremtiden. Om huset er til opbevaring eller det lille ekstra gæstehus, er op til dig.

Vi kommer gerne til dig også
Vi leverer og monterer i Risskov og omegn.

Kontakt os for tømrerarbejde