Skillevæg - Opsæning af i skillevæg i gips - Henriksen-Total.dk

Skillevæg i gibs

Lydisolerende vægge
Hvis du skal bygge en ny skillevæg mellem teenageværelset og dit eget soveværelse, er det en god idé at vælge en skillevæg af gips. Ifølge bygningsingeniør og fagredaktør, Susie Frederiksen, fra Bolius er gipsvæggen bedst, når det gælder lydisolering.

En skillevæg af gips med flere lag gips og isolering i hulrummet giver den bedste lyddæmpning mellem to rum.
Se mere om emnet her

Kontakt os for tømrerarbejde

Relativ billig løsning der er holdbar
Væggen har også en anden fordel, når det kommer til at få den bygget op. Det tager ikke lang tid at bygge den op og så er der ingen grund til at frygte, at du ikke kan sætte fx en fladskærm op på væggen efterfølgende. Du skal bare sørge for, at du vælger at få en væg med 2 gipsplader sat op og bruge gipsplugs, så kan du være helt rolig.

skillevæg færdig
Færdig skillevæg, klar til filt.

skillevæg opstart af projekt
Skillevæg – opstart af projekt

Skillevæg
Skillevæg med isolering

Skal du udvide badeværelset er gips også en mulighed
Hvis du skal bygge nyt badeværelse eller som ovenfor udvide et eksisterende badeværelse, er det oplagt at sætte en skillevæg med gipsplader op. Den proces har vi klaret mange gange.

Først og fremmest bruger vi gipsplader, som er beregnet til vådrum. Man skal altså ikke bruge almindelige gipsplader på den side af væggen, der vender ud mod badeværelset. Dernæst skal stålskelettet bygges op af en lidt kraftigere dimension profiler end normalt, da væggen skal være ekstra stiv for at undgå revnedannelser. Det er vigtig at dette laves korrekt!

Lad os høre om dit projekt
Du er meget velkommen til at tage fat i os og fortælle om dit projekt, så kommer vi meget gerne med et bud på en løsning til netop dig og dit projekt.

Vi kommer gerne til dig
Vi leverer og monterer i en radius af 50 km fra Risskov.

Kontakt os for tømrerarbejde

Se mere om vores tømrearbejde her