Stakit - Klassisk stakit til forhaven. Henriksen Total

Stakit lavet på mål

Det er noget smukt over et pænt statik, der er monteret korrekt, har pæne lige træplanker og hvor dimensionerne passer. Det kan have mange udformninger, men når det kommer til det klassiske stakit, er der næppe nogen tvivl.

Stakit, også kaldet stavhegn, er som regel lavet af træplanker og træstolper. Træet kan være ubehandlet, trykimprægneret og/eller malet. De lodrette planker og stolperne kan have spidse ender i toppen med evt. udsmykningsudskæringer.

Stakittet, som det herunder, giver en smuk grænse mellem forhaven og fortrovet. Det kan tilmed på en smuk måde holde små hunde inden i haven eller holde dem ude. Det er en klassisk og elegant løsning til forhaven, da det ikke ødelægger udsynet til haven eller fra haven mod vejen.

“Skagen-stil”

Stakit elementer
Stakit elementer

Stakitelementer efter mål, med spist udskæring
Stakitelementer efter mål, med spids udskæring

Opsætning af stakit
Opsætning af stakit

Færdigt stakit
Færdigt stakit

Monteret i Risskov
Billederne herover viser et eksempel på et stakit, som vi har monteret i Risskov. Vi har fremstillet elementerne efter ønske fra kunden, der ønskede et stakit, der har sammen klassiske udformning, som man også ser dem i Skagen. Dette vil sige, at der er en enkel udskæring i toppen af træplankerne, som ligner en lille pil.

Vi kommer gerne med et bud på en løsning til dig
Du er meget velkommen, hvis du gerne vil have et bud på dit nye stakit. I eksemplet herover valgte kunden en ikke-malet løsning, men hvis du ønsker det leveret og monteret i en given farve, så klarer vi naturligvis også den opgave.

Vi kommer gerne til dig også
Vi leverer og monterer i Risskov og omegn.

Kontakt os for tømrerarbejde

Se mere om vores tømrearbejde her