Det siger vores kunder​

Læs også​ dem fra Facebook her.

Peter Stabell


Malerarbejde v. ombygning

Vi brugte Henriksen - Total til al spartling og malerarbejde i forbindelse med totalrenoveringen af vores hus. Henriksen - Total får vores vores aller bedste anbefalinger. Arbejdet blev gjort hurtigt og præcist, og til højeste kvalitet. Kurt kommunikerer meget vedrørende processen og foreslår selv ændringer der kan gøre slutproduktet bedre, også selv om det betyder, at der er besparelser at hente for bygherren.​

Anne Mette


Pudsning og maling af hus

Kurt har repareret en ufuldstændig pudsning af hus fra 1910 - og malet det.

Bodil holm


Pålidelig og ordholden

Udskiftning af termorude. Kurt Henriksen gav et tilbud på udskiftning. Det skulle senere vise sig at blive et mere vanskeligt og tidskrævende arbejde - end først antaget. Faktisk tog det mere end dobbelt så lang tid. Prisen blev imidlertidig som først aftalt - og uden brok eller klagen.

Fint udført arbejde.

Bodil Grønlund


Super godt arbejde!

Vi har brugt Henriksen - Total til 3 meget forskellige opgaver: Afslibning af gulve, et rum under trappen og træstyning. Alt blev udført til vores fulde tilfredshed. Derudover overholder Kurt alle aftaler, kommunikere godt og løbende og rydder op efter sig. Henriksen - Totalgodt!

Tanya Rathje


"Nye stuer"

I maj måned fik jeg malet min lejlighed af Kurt. Jeg var meget glad for hans hjælpsomhed bl.a. mht. farvevalg, da jeg selv var meget i tvivl om, hvad der passede til min lidt ældre lejlighed. Resultatet står meget flot i dag og til min fulde tilfredshed. Jeg var også meget glad for, at han overtog al arbejdet med afdækning og flytning af diverse møbler. Det var dejligt at have en håndværker, der arbejdede både hurtigt og koncentreret.

Jeg kan kun give ham min bedste og varmeste anbefaling.

Chadha

​​

malerarbejde træværk

Nedslibning og maling af træværk udendørs. Skift af træværk v. råd

Jon Nørrelykke


Indendørs maling

Kurt var i stand til med meget kort varsel, at løse en maleopgave med flot resultat og til tiden. Godt arbejde!

Thor Bentel


Etablering af ny butik

Verdens bedste Kurt!

Vi skulle have lagt nyt gulv og malet et butikslokale i Aarhus. Vi havde igen lokale kontakter og brugte derfor haandvaerker.dk og fandt Henriksen Total. Kurt er en dygtig håndværker, pligtopfyldende, fleksibel, kreativ og hjælper gerne med at finde den rigtige løsning. Jeg kan på det varmeste anbefale Henriksen Total.

Mogens Greve


Nyt rafte hegn

Henriksen-Total har leveret og monteret nyt hegn. Første leverance fra hegn leverandøren var ikke i en kvalitet Kurt var tilfreds, så Kurt sørgede for levering af rette kvalitet. Vi har været meget tilfredse med hele processen, lige fra dialogen om udførsel af opgaven, til hegnet blev opsat med de ændringer, vi ønskede foretaget undervejs. Arbejde udført til tiden og til aftalt pris. Kan klart anbefale Kurt og Henriksen-Total.

Grethe Schakow


Maling Inderdørs

Kurt har malet vægge, dørkarme, fodlister i stue, køkken & spisestue (samtidigt rengjorde han mit loft vindue, som jeg ikke selv har kunnet nå og malet det). Alt dette har han gjort til min fulde tilfredshed, han var meget behagelig og det var tydeligt, at han var et ordensmenneske og der var system på hans arbejde. Jeg kan kun give Henriksen Total min aller varmeste anbefaling !

Poul Melchior


Indvendig vedlighold

Maling af vægge og loft, fugning, carport, samt råd og vejledning til andre mindre opgaver

Kim HF


Nyt hegn

Henriksen - Total har leveret og monteret nyt hegn til min bedstemors have. Vi har været meget tilfredse med hele processen, lige fra tilbuddet kom til hegnet blev bygget og med de ændringer, vi ønskede foretaget undervejs. Arbejde udført til tiden og til aftalt pris. Kan klart anbefale firmaet til andre.

Troels Leth Jensen


Nye Vinduer og Døre

Som ny ejer af et ældre hus havde jeg et behov for at få monteret nye vinduer og døre samt fornyet sålbænkene. Kurt var flink og god til at forklare mig mulighederne ud i materialer og pris. Vi kom sammen frem til hvad der var bedst for mig, og vi aftalte en pris for efterfølgende montering.

Monteringen skete hurtigt, professionelt og til aftalte pris. Ingen problemer overhovedet og vinduespartierne står rigtigt flot.

Under monteringen arbejdede jeg selv med opsætning af filt i huset, og jeg fik et rigtigt godt indtryk af Kurt. Han var rigtigt flink, og kom gladeligt med gode råd til mit filt arbejde og har sparet mig for at lave mange begynder fejl.

Kurt udviste også stor fleksibilitet i og med, at han tilbød at vi kunne vente med indvendig fugning til efter jeg havde opsat filten.

Alt i alt, er jeg meget tilfreds med det udførte job og samarbejdet med Kurt, og kan klart anbefale ham! Hyr ham.

Elena


Indvendig maling m.m.

Jeg fik udført indvendig maling af døre, køkkenskabe, vægge og lofter, skiftet hængsler på skabslåger og døre, plus forskellige ting undervejs. Når jeg kom i gang, blev der jo mere.

Jeg fik et tilbud, dette tilbud accepterede jeg. Beløbet til slut, blev lidt mere, men det var jo, fordi jeg ville have lavet flere ting.

Jeg synes det var rimeligt.

Jeg er så glad for jeg valgte dette firma, for alt i alt fik jeg så god behandling, selvom jeg ændrede lidt undervejs, var Kurt altid samarbejdsvillig og venlig.

Rigmor Jensen

Maler arbejde

Jeg havde fået nogle grimme sorte pletter på de hvide udhæng på mit hus, de blev renset af, der blev malet og alle udhæng og alt andet træværk på huset står nu så flot. Jeg er meget tilfreds med Kurt og hans medarbejdere.

Kim Behnke


Fuger i murværk

Fuger i murværk udskiftet. Opgaven løst til fuld tilfredshed og rimelig pris

Sandra Marquardsen


Malerarbejde, lejlighed

Vi bookede Henriksen - Total til at male en lejlighed i forbindelse med en større oprydning, arbejdet blev udført efter aftale og til den aftalte pris - der i øvrigt var meget rimelig. Vi er meget tilfredse med servicen og det udførte arbejde!

Rasmus B Melchior og Daniel Bentzen

malerarbejde

Maling af 3 rum og vinduesparti. Vi er yderst tilfreds med det maler arbejde der er blevet gjort og vi har ikke nogen klager så alt i alt et yderst tilfredstillende arbejde

Niels Grann


Malerarbejde inde og ude

Vi har været meget tilfreds med udførelse af indendørs malerarbejde som omhandlede opspartlede vægge, montering af filt samt efterfølgende maling af vægge og lofter.

Ligeledes er udhæng malet udvendigt samt trævinduer har fået olie.

Henriksen Total er meget stabil og kommer som aftalt og såfremt at der opstår forsinkelse så kontakter han og informerer om forsinkelsen.

Ole Kjaersgaard


Maling og klipning af hæk

Kurt fra Henriksen Total har løbende lavet noget forskelligt arbejde for mig, herunder bl.a. maling og klipning af hæk. Kurt udfører altid arbejdet helt tilfredsstillende, og jeg vil ikke tøve med at hyre ham igen.

Qing


Carport tag skiftning

Flot arbejde, hold aftale, og flink!

Jeg vil anbefale Kurt hvis der er nogle som mangler en ordentlig håndværk

Claus Hansen


Maling, hegn og mindre opgaver.

Henriksen har hjulpet mit ejendomsselskab med bl.a. maling af lejligheder, mindre reparationer i lejlighederne indendørs og udendørs. Henriksen fungerer som min virtuelle vicevært og løser mange alsidige opgaver til min store tilfredshed. Kvaliteten er i orden, fleksibilitet og kommunikation i top. Jeg kan give Henriksen mine bedste anbefalinger på løsning af mindre, alsidig opgaver indenfor og udenfor.

vh Claus Hansen, CH Ejendomme ApS

Søren Foged Rasmussen


Indv. maling af hus.

Jeg søgte på hånværker.dk efter en maler, og allerede om aftenen ringede Kurt Henriksen til mig, og vi aftalte at han skulle komme dagen efter for at se vor meget det var.Vi fik en pris på arbejdet, som var til at betale Jeg skulle have malet entre, køkken, stue og værelse .Arbejdet blev udført til vores tilfredshed, og selv de mindste detaljer var med, meget veludført. Så jeg kan kun anbefale Kurt Henriksen.

Kim Behnke


Besværlige dørkarme leveret problemfrit

Udskiftning af dørkarme i hele huset var en besværlig opgave, da gamle dørkarme var skæve og de nye Trehøje var vanskeligt at få i rigtig farme og til tiden. Opgaven blev løst uden problemer for os og med en pæn løsning, hvor alle fuger og afsluttende maling blev leveret. Henriksen Total vil fortsat være vores første valg, lige som hos mange andre i grundejerforeningen.

Gerda A Laursen


Henriksen Total magter alle opgaver.

Tætning af tagryg, Omfugning af murværk, Opsætning af glasfiber + lysning af loft og maling af vægge og fodlister, Udskiftning af stenbelægning.

Flemming Lemche


Handyman til alle opgaver.

Jeg kan kun anbefale Henriksen-total.Vi har fået udført mange forskellige opgaver fra maling af hus, hjælp til skurer i haven samt div. indendørs opgaver.Opgaver er altid blevet udført tilfredsstillende i alle aspekter.

Thomas


Ny terrasse, carport og terrassedør

Jeg vil hermed anbefale Kurt fra Henriksen-total. Vi Har brugt Henriksen-Total til en del arbejde efterhånden. Alt hvad vi har fået lavet lever helt op til forventningerne og alle aftaler er blevet overholdt. Kurt har været god til at kommunikere igennem forløbet så man ikke sidder tilbage med en usikkerhed i forhold til tidsplaner, etc. Vi kan derfor anbefale Henriksen-Total til andre der måtte have brug for en professionels ekspertise.

Bent Laursen


Gavlbeklædning , incl. dobbeltdør m.m.

Udført til min fulde tilfredshed !

Tilbudt pris overholdt.

Leveringstid overholdt.

Vil helt sikkert bruge Kurt Henriksen igen, når behov herfor.

Ronnie Friischman


Veludført malerarbejde

Jeg har brugt Henriksen Total både privat og i firmanæssig sammenhæng gennem 5 år og altid følt mig i trygge hænder. Kurt optræder meget professionelt, yderst kompetent og bidrager gerne med råd og vejledning.

Malerarbejde af facader, indvendige kontorlokaler og af vores plankeværk i privaten er helt i top og udført i henhold til aftale om pris og tidsfrist.

Jeg kan stærkt anbefale Henriksen Total.

Jonna Outzen


Diverse opgaver

Maling af udvendigt træværk, nyt tag på carport, nyt hegn omkring grunden.

Lykke Outzen

Ny facadedør

Det hele var perfekt. lige fra start til slut. God kvalitet og udførelse af arbejdet, hurtigt levering og opsætning. Fornuftig pris.

Bettina


Fantastisk håndværk.

Det startede med et lille projekt i min entre. Der skulle skiftes nogle gipsplader som så efterfølgende skulle spartledes, slibes filters og males. Kurt stod for opgaven, som han udførte meget, meget tilfredsstillende. Efterfølgende har vi brugt Kurt flere gange, i det han altid er præcis, dygtig, effektiv og altid giver god tilbud. Hans altid gode humør, er smittende.

Vi vil bestemt anbefalede Henriksen total.

Hilsen Bettina

Hans Ove Kræmmer Kristensen

KLargøring indflytning

Nedtagning af mur, hvidtning af lofter og maling.

Mads V. Olesen


Veludført arbejde!

Jeg har haft fornøjelsen af at engagere Henriksen-Total til en udvendig make-over af mit hus. Det kan egentlig siges meget kort:

Kvalitet - Fuldt tilfreds!

Pris - Som aftalt og fuldt tilfreds (ingen ubehagelige overraskelser)

Service - TipTop og godt humør

Jeg kan til hver en tid anbefale Henriksen-Total og kommer helt sikkert til at placere eventuelle fremtidige ordrer her!

Ole Vraa


Nye vinduer

Jeg kan varmt anbefale og tilråde Kurt som et fremtidigt valg til jeres opgaver.

Kom til tiden, gennemgik opgaven, havde samtidig et par forslag som ville være prisbesparende.

Fik hurtigt et tilbud med udførlig og overskuelig beskrivelse af opgavens omfang samt pris opdeling m.m.

Opstart som aftalt, professionelt arbejde og flot, flot, oprydning.

Stor ros og tak til Kurt som man hurtig kom på bølgelængde med og som vakte ens tillid.

Så klart min fremtidig håndværker til de kommende opgaver !

Har du spørgsmål?

Skriv til os og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Firmaoplysninger

Henriksen-Total ApS

CVR: 39683296

Kontakt

E-mail: kh@henriksen-total.dk

Telefon: 31 14 02 00

Håndværkerfradrag

Den nye ordning giver fradrag på op til 6.100 kr. pr. person for serviceydelser i hjemmet, mens håndværksydelser giver fradrag på op til 12.200 kr.

Du kan fortsat kun få fradrag for arbejdsløn, og arbejdet skal stå på listen over godkendte ydelser.

Få mere information her​

Find os

Henriksen-Total v/Kurt Henriksen
Hedevej 30
8240 Risskov