KUNDERNE SIGER

KUNDERNE SIGER


Henriksen-Total - malerarbejde - maler Riiskov Aarhus


"Nye stuer" I maj måned fik jeg malet min lejlighed af Kurt. Jeg var meget glad for hans hjælpsomhed bl.a. mht. farvevalg, da jeg selv var meget i tvivl om, hvad der passede til min lidt ældre lejlighed. Resultatet står meget flot i dag og til min fulde tilfredshed. Jeg var også meget glad for, at han overtog al arbejdet med afdækning og flytning af diverse møbler. Det var dejligt at have en håndværker, der arbejdede både hurtigt og koncentreret. Jeg kan kun give ham min bedste og varmeste anbefaling.
Tanya Rathje


Malerarbejde, lejlighed. Vi bookede Henriksen - Total til at male en lejlighed i forbindelse med en større oprydning, arbejdet blev udført efter aftale og til den aftalte pris - der i øvrigt var meget rimelig. Vi er meget tilfredse med servicen og det udførte arbejde!
Sandra Marquardsen


Veludført malerarbejde. Jeg har brugt Henriksen Total både privat og i firmanæssig sammenhæng gennem 5 år og altid følt mig i trygge hænder. Kurt optræder meget professionelt, yderst kompetent og bidrager gerne med råd og vejledning. Malerarbejde af facader, indvendige kontorlokaler og af vores plankeværk i privaten er helt i top og udført i henhold til aftale om pris og tidsfrist. Jeg kan stærkt anbefale Henriksen Total.
Ronnie Friischman


Maling Inderdørs Kurt har malet vægge, dørkarme, fodlister i stue, køkken & spisestue (samtidigt rengjorde han mit loft vindue, som jeg ikke selv har kunnet nå og malet det). Alt dette har han gjort til min fulde tilfredshed, han var meget behagelig og det var tydeligt, at han var et ordensmenneske og der var system på hans arbejde. Jeg kan kun give Henriksen Total min aller varmeste anbefaling !
Grethe Schakow


Malerarbejde v. ombygning. Vi brugte Henriksen - Total til al spartling og malerarbejde i forbindelse med totalrenoveringen af vores hus. Henriksen - Total får vores vores aller bedste anbefalinger. Arbejdet blev gjort hurtigt og præcist, og til højeste kvalitet. Kurt kommunikerer meget vedrørende processen og foreslår selv ændringer der kan gøre slutproduktet bedre, også selv om det betyder, at der er besparelser at hente for bygherren.
Peter Stabell


Maling og klipning af hæk. Kurt fra Henriksen Total har løbende lavet noget forskelligt arbejde for mig, herunder bl.a. maling og klipning af hæk. Kurt udfører altid arbejdet helt tilfredsstillende, og jeg vil ikke tøve med at hyre ham igen.
Ole Kjaersgaard


Indv. maling af hus. Jeg søgte på hånværker.dk efter en maler, og allerede om aftenen ringede Kurt Henriksen til mig, og vi aftalte at han skulle komme dagen efter for at se vor meget det var.Vi fik en pris på arbejdet, som var til at betale Jeg skulle have malet entre, køkken, stue og værelse .Arbejdet blev udført til vores tilfredshed, og selv de mindste detaljer var med, meget veludført. Så jeg kan kun anbefale Kurt Henriksen.
Søren Foged Rasmussen


Indvendig maling m.m. Jeg fik udført indvendig maling af døre, køkkenskabe, vægge og lofter, skiftet hængsler på skabslåger og døre, plus forskellige ting undervejs. Når jeg kom i gang, blev der jo mere. Jeg fik et tilbud, dette tilbud accepterede jeg. Beløbet til slut, blev lidt mere, men det var jo, fordi jeg ville have lavet flere ting. Jeg synes det var rimeligt. Jeg er så glad for jeg valgte dette firma, for alt i alt fik jeg så god behandling, selvom jeg ændrede lidt undervejs, var Kurt altid samarbejdsvillig og venlig.
Elena


Maler arbejde. Jeg havde fået nogle grimme sorte pletter på de hvide udhæng på mit hus, de blev renset af, der blev malet og alle udhæng og alt andet træværk på huset står nu så flot. Jeg er meget tilfreds med Kurt og hans medarbejdere.
Rigmor Jensen