Malerarbejde udføres af professionel maler

Henriksen Total arbejder rutineret og professionelt med alle almindelige indendørs og udendørs maleropgaver for kunder i Hornslet, Risskov, Aarhus og omegn. Gennem hele året udfører vi ofte malerarbejde i forbindelse med til- og fraflytninger, så boligen fremstår nyistandsat.

I sæsonen sommer-efterår udfører vi også mange udendørs maleropgaver. Det er vigtigt med løbende vedligeholdelse, da vinduer og træværk er meget udsatte for vind og vejr. At få udført malerarbejdet i tide er en god investering.

Vi kan for eksempel tilbyde at hjælpe dig med at male:

  • Lofter, vægge, dørkarme og fodlister
  • Vinduer og døre
  • Udvendigt træværk og facader
  • Stakit/hegn med mer

Maling i høj kvalitet fra Jotun Proff

Vi har valgt firmaet Jotun Proff som vores leverandør til vores malerarbejde, fordi de leverer malerprodukter af meget høj kvalitet, har et bredt sortiment og samtidig er meget miljøbevidste. 

Det er maling beregnet til malermester-brug, og kvaliteten ligger oftest milevidt over den almindelige »byggemarkedskvalitet«.​

Se eventuelt mere på www.jotunproff.dk, hvor du også kan læse mere om de astma- og allergitestede malinger. De fleste af Jotuns indendørsmalinger til vægge og træ er miljømærket med Blomsten og Svanen, der er Danmarks officielle miljømærkning. 

Mærkerne giver garanti for, at malingen opfylder de skrappe miljøkrav, og at der er taget hensyn til sundheden. Det er jo til glæde både for os, der arbejder med det og jer, som skal bo i det.

Hvad koster malerarbejde?

Prisen for malerarbejde afhænger blandt andet af, hvad der skal males, og hvor omfattende opgaven er. Ønsker ud en konkret pris, er du velkommen til at kontakte vores maler for et uforpligtende tilbud på telefon 31 14 02 00 eller e-mail kh@henriksen-total.dk.​

Få et gratis tilbud

Jeg giver et uforpligtende tilbud på dit næste maler/tømrer projekt. Beskriv din opgave og jeg vil vende tilbage dig hurtigst muligt.​

Ring endelig - så tager vi en snak om, hvad vi kan hjælpe med på telefonnummer:

31 14 02 00

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål?

Skriv til os og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Firmaoplysninger

Henriksen-Total v/Kurt Henriksen

CVR: 17301187

Kontakt

E-mail: kh@henriksen-total.dk

Telefon: 31 14 02 00

Håndværkerfradrag

Den nye ordning giver fradrag på op til 6.000 kr. pr. person for serviceydelser i hjemmet, mens håndværksydelser giver fradrag på op til 12.000 kr.

Du kan fortsat kun få fradrag for arbejdsløn, og arbejdet skal stå på listen over godkendte ydelser.

Få mere information her​

Find os

Henriksen-Total v/Kurt Henriksen
Hedevej 30
8240 Risskov