Udskiftning af vinduerne klarer vi nemt for jer

Er det tid til at få skiftet dine vinduer ud med nye, så er det en opgave, som vi gerne løser for dig. Henriksen Total tilbyder blandt andet udskiftning og montering af vinduer hos kunder i områderne omkring Aarhus, Risskov, Lystrup og Hornslet. Vores leverandører er blandt andre STM Vinduer, Rationel, IdealCombi og UnikFunkis.

Vælg de rigtige vinduer til boligen

Der findes mange forskellige slags vinduer, og det kan være svært at vælge, når vinduerne i boligen skal skiftes ud. Vi tilbyder gerne rådgivning omkring valg af de helt rigtige vinduer, der passer til jeres behov. ​

Hvad koster montering af vinduer?

Prisen for montering af vinduer afhænger i høj grad af, hvor mange vinduer der skal udskiftes, og hvilken type vinduer der er tale om.

​Ønsker du en konkret pris på udskiftning af vinduer i din bolig, er du derfor mere end velkommen til at kontakte os og fortælle om dine ønsker og behov. Efter et lille møde på adressen, hvor vi måler op og drøfter mulighederne, vil vi efterfølgende udarbejde et uforpligtende tilbud på levering og montering af vinduer til dig.

Du kan enten ringe til os på telefon 31 14 02 00 eller skrive til e-mail kh@henriksen-total.dk

Opgaver vi har udført​

Etageejendom – udskift af vinduer

Nye vinduer - I rækkehus

Få et gratis tilbud

Vi giver et uforpligtende tilbud på dit næste maler/tømrer projekt. Beskriv din opgave og vi vil vende tilbage dig hurtigst muligt.​

Ring endelig - så tager vi en snak om, hvad vi kan hjælpe med på telefonnummer:

31 14 02 00

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål?

Skriv til os og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Firmaoplysninger

Henriksen-Total ApS

CVR: 39683296

Kontakt

E-mail: kh@henriksen-total.dk

Telefon: 31 14 02 00

Håndværkerfradrag

Den nye ordning giver fradrag på op til 6.100 kr. pr. person for serviceydelser i hjemmet, mens håndværksydelser giver fradrag på op til 12.200 kr.

Du kan fortsat kun få fradrag for arbejdsløn, og arbejdet skal stå på listen over godkendte ydelser.

Få mere information her​

Find os