Maler- og tømrerfirma Aarhus
MALER
Malerfirma Aarhus - indendørs og udendørs malerarbejde

INDENDØRS MALERARBEJDE


Som malerfirma tilbyder vi indendørs malerarbejde såsom lofter, vægge, dørkarme, fodlister mv.


Når vi mødes, taler vi om omfanget af opgaven, eventuelt farvevalg, og om der er noget, vi skal være særligt opmærksomme på — såsom behov for specialprodukter ifm. allergier, nikotin fra tobaksrygning, eller andet vigtigt.

 

Nogle vægflader er mere udsatte end andre, og det er derfor oftest en god idé at anvende maling med forskellige egenskaber til de forskellige rum. Man kan med fordel vælge en mere robust maling til eksempelvis entréen, en meget vaskbar til køkkenet, og en ægte vådrumsmaling til badeværelserne, fremfor blot en glans 25.

 

Malingen til de forskellige rum og vægge kan tones i samme farvekode, men malingens forskellige og særlige egenskaber gør det muligt, at de malede flader holder sig pæne længst muligt.

 

Som oftest anvender vi malerprodukter fra Jotun, PP Paint , B&J eller Nordsjö, hvorved vi har adgang til markedets allerbedste produkter. Har I andre ønsker, finder vi naturligvis også ud af det.

 

Arbejdet omfatter at der bliver slebet, vasket, fuget, plet spartlet og lukket huller efter behov. Vi sørger desuden for en god og omhyggelig afdækning, så det kun er det tilsigtede, der bliver malet. Efter endt malerarbejde bliver der ryddet helt op og støvsuget, så rummene er lige til at flytte ind i.
Malerarbejde indendørs - lejligheder og huse
Professionelt malerarbejde af alle rum
Malerarbejde - gør boligen mere attraktiv
Maling af trappeopgange - vægge og træværk
Vi maler alle rum


VI MALER OGSÅ UDENDØRS


Forlæng levetiden på dit træværk, facaden og dine vinduer


Det er en god investering, at sørge for at overfladerne er rene og mættede med maling.

 

Udover at en vedligeholdt bolig er meget smukkere at se på, har det også stor betydning for holdbarhed og økonomi.

Er overfladerne belagt med alger og snavs, er det med til at holde på fugtigheden. Over tid begynder træet derved at rådne, og en bekostelig udskiftning bliver nødvendig.

Derfor råder vi til, at der bliver gjort noget ved problemet, inden det er for sent. Vi hjælper gerne med udvendig gennemgang af boligen for at sikre, at den er modstandsdygtig overfor det skiftende danske vejr.

Står træværket råt og åbent, er det en rigtig god idé at give det en gang grundingsolie, inden selve malingen bliver påført. Denne behandling forlænger træværkets levetid betydeligt og sikrer bedre vedhæftning af malingen. 


De malerprodukter vi anvender er udelukkende af professionel og høj kvalitet fra Jotun, PP Paint m.fl.

Malingen er vandbaseret og af nyeste teknologi, der giver længere holdbarhed end ved ældre oliebaserede produkter. Malingen er smidig og elastisk på overfladerne, og specielt på mørkere farver ser man, at glansen og farveægtheden holder længere.
Vedligehold af træværk
Hold husfacaden flot og vedligeholdt
Forny husets facade med professionelt malerarbejde
Udendørs malerarbejde - før
Udendørs malerarbejde - efter
Bindingsværk før malerarbejde
Bindingsværk efter malerarbejde