Maler- og tømrerfirma Aarhus
SALGSOPTIMERING
Nymalet og klar til salg

SALGSOPTIMERING

 

Ønsker I maling af boligen og hjælp til hurtigere at få solgt den?


Når det gælder om at få solgt boligen, er det vigtigt, at interesserede får et et godt førstehåndsindtryk. Mange der er på udkig efter et nyt hjem, kan have svært ved at danne sig et billede af, hvordan små ændringer, eksempelvis en gang maling, ville give dem et positivt syn på boligen. Dette kan nemt få en mulig køber til at lede videre efter en anden bolig, der står mere indflytningsklar.

Vi samarbejder ofte med ejendomsmæglere


Vi har flere eksempler på, at boligen er blevet solgt kort tid efter, vi har været ind over. Og ikke nok med den er blevet solgt, så den enkelte ikke risikerer at stå med dobbelt husleje, så har der ofte været et plus på bundlinjen, når udgifter til salgsoptimering og eventuelt prisafslag er gjort op mod hinanden. I flere tilfælde er boligen blevet så interessant for køberne, at de har budt over hinanden og derved selv hævet salgsprisen.


Lad os derfor hjælpe med at gøre boligen salgsklar, så I hurtigere kan komme videre med jeres nye planer. Et kapitel kan afsluttes og et nyt kan begynde.


Vi salgsoptimerer boligen med malerarbejde, eventuel gulvafslibning samt gode råd, så boligen fremstår bedst mulig, så køberen forhåbentlig får lyst til at afgive et bud.